Methodespecialist, Zuid-Nederland

Omschrijving


Snappet Methodespecialist regio Zuid-Nederland

Snappet is op zoek naar een enthousiaste Methodespecialist met onderwijservaring. Kom jij ons team versterken?


De leerresultaten van kinderen helpen verbeteren, daar draait het bij Snappet om. Snappet zorgt voor meer leerkracht voor de klas, zodat ieder kind de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Daarom ontwikkelen wij slimme software die leerkrachten en kinderen in staat stelt om de beste resultaten te behalen. Onze software wordt op meer dan 3.500 scholen en door meer dan 300.000 leerlingen dagelijks gebruikt. We hechten waarde aan continue verbetering van onze producten om deze scholen en leerlingen optimaal te ondersteunen. Alleen de beste mensen kunnen ons daarbij helpen.


Snappet Methodespecialist

Als methodespecialist ga je met basisscholen is gesprek (zowel online als op locatie) en adviseer je ze welke methode het beste past bij de visie van de school.


Je bent een gewaardeerde gesprekspartner met kennis van het basisonderwijs voor het school- of stichtingsbestuur en geeft oprecht advies. Met je enthousiasme en kennis weet je scholen de beste methode te adviseren om binnen Snappet mee te starten. Jouw uitleg en workshops zijn motiverend en tonen directies, leerkrachten, reken-/taalcoördinatoren en bestuurders dat Snappet een complete methode is en alles in zich heeft om een grote positieve verandering teweeg te brengen in de manier waarop leerkrachten lesgeven en kinderen leren.


Hoe ziet een gemiddelde dag er als Methodespecialist bij Snappet uit?

Vanuit huis bekijk je ’s ochtends welke afspraken er in jouw agenda zijn gepland. Daarna handel je telefonisch en per mail een paar vragen af van de werkgroep rekenen waar je vorige week een presentatie hebt gegeven.

Ze zijn enthousiast geworden, maar willen dat je uitrekent wat ze besparen als ze met 4 klassen met Snappet gaan starten. Daar heb je eind van de middag waarschijnlijk gelijk tijd voor.


Om 10:00 uur heb je een online meeting staan met een directeur van een school die overweegt met Snappet te gaan starten maar nog een aantal aanvullende vragen heeft. Tijdens deze afspraak weet je hem te adviseren over de toegevoegde waarde van Snappet.


Om 12.00 uur stap je in de auto op weg naar een school waar je vandaag een workshop gaat geven aan het team. Ze zijn op zoek naar een nieuwe rekenmethode. Je weet precies de verschillen tussen de diverse methodes te vertellen en de school het juiste advies te geven. Als de juiste keuze voor een methode is gemaakt vertel je hoe dit eruit ziet binnen Snappet. De aanwezigen worden steeds enthousiaster en aan het einde van de workshop staan ze te popelen om te gaan starten met Snappet. Daar krijg je energie van!


Op de terugweg praat je bij met je collega’s en brainstormen jullie wat er nodig is om nog meer scholen te overtuigen van Snappet. Als je eind van de middag thuiskomt, verwerk je direct wat administratie naar aanleiding van je afspraken en verstuur je de gevraagde documenten via de mail.Vereisten

Wat vragen wij:

 • Didactisch/onderwijskundig onderlegd
 • Ondernemend en marktgericht
 • Verantwoordelijk en zelfstandig
 • Uitstekende contactuele eigenschappen
 • Passie voor het onderwijs en de wil om leerresultaat te helpen verbeteren
 • Een afgeronde HBO opleiding (onderwijs)
 • In bezit van een rijbewijs
 • Minimaal inzetbaar voor 32 uur


Wat bieden wij:

 • Een baan bij een snelgroeiend, informeel en resultaatgericht bedrijf
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
 • Een goed salaris en een prima bonusregeling
 • Een leaseauto
 • Gedreven en gemotiveerde collega’s
 • Leuke bedrijfsuitjes met gezellige collega's


Enthousiast geworden? Reageer dan met een korte heldere motivatie en je cv!