Junior Trainer Vlaanderen

Omschrijving

Snappet is op zoek naar een Junior Trainer voor leerkrachten (Vlaanderen). Kom jij ons team versterken?


De leerresultaten van kinderen verbeteren, daar draait het bij Snappet om. Daarom ontwikkelen wij slimme lesstof en software die leerkrachten en kinderen in staat stelt om de beste resultaten te behalen. Onze software wordt in Nederland, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië en de Verenigde Staten door meer dan 250 000 leerlingen gebruikt. We hechten waarde aan continue verbetering van onze producten om deze scholen en leerlingen optimaal te kunnen ondersteunen. Alleen de beste mensen kunnen ons daarbij helpen.


Wij willen scholen en leerkrachten die Snappet gebruiken op de juiste manier ondersteunen om verbeterde leerresultaten te behalen. Voor het team Vlaanderen zijn we daarom op zoek naar een junior trainer voor leerkrachten lager onderwijs (Vlaanderen).


Je functie bestaat uit twee onderdelen: het grootste gedeelte van je tijd ben je bezig met het online trainen en coachen van scholen binnen het opstarttraject. Daarnaast train je soms op locatie en coach je individuele leerkrachten.

Basisscholen die met Snappet werken begeleid je door ons opstarttraject waarin je scholen traint en coacht in hun kennismaking en het lesgeven met Snappet. Het opstarttraject is een traject van 10 weken waarin we scholen helpen in het lesgeven met Snappet en het didactisch toepassen en vertalen van de formatieve feedback. Per school inventariseer je bij aanvang van het traject de behoefte van het team en spreek je concrete leerpunten en doelstellingen af. In de volgende afspraken evalueer je de afgesproken leerpunten en bespreek je wat de vervolgstappen zijn. Het opstart traject bestaat uit meerdere teamtrainingen, een evaluatie en coachingsgesprekken.

Naast opstarttrajecten geeft je verschillende soorten trainingen, de basistraining en de verdiepingstraining. In de basistraining leer je de leerkrachten de basisvaardigheden van het werken met Snappet. In de verdiepingstraining ga je dieper in op het gebruik van Snappet en gaat de groep aan de slag met werkvormen.


Je deelt bevindingen, adviezen en vragen met je collega's uit Nederland en met het team in Vlaanderen.


Vereisten

Wij vragen:

  • Ben je didactisch/onderwijskundig onderlegd en heb je 1-3 jaar werkervaring in het basisonderwijs?
  • Heb je aantoonbare ervaring met innovatie in het basisonderwijs?
  • Word je enthousiast van mensen een stapje verder te helpen en kun je goed luisteren?
  • Heb je passie voor het onderwijs en wil je leerresultaat helpen verbeteren?
  • Ben je op korte termijn beschikbaar?
  • Kun je zelfstandig werken en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar?

Wij bieden:

Minimum 32 uur per week, hoofdzakelijk van thuis uit. Zo'n 2 maal per maand komen we samen met het Vlaamse team in een co-work plek vlak bij het station Gent Sint-Pieters. Heel af en toe ga je naar het hoofdkantoor in Utrecht.
Het Vlaamse team is een klein team met een echte start-up mentaliteit.


Heb je bovenstaande vragen positief beantwoord en ben je enthousiast geworden, reageer dan snel.